19.2.2014
Piimäkakku
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon siirappi, piimä ja rasva. Sekoita vain kunnes ainekset ovat sekaisin. Kaada korppujauhotettuun parin litran vuokaan (minulla oli tuommoinen aika suuri ruusuvuoka). Paista 175 asteessa n. tunti.
Irlantilainen soodaleipä
Sekoita kuivat aineet. Lisää joukkoon piimä, sekoita tasaiseksi. Kaada leivinpaperoidulle pellille ja muotoile taikinasta kaksi leipää, käytä jauhoja apuna, taikina on tahmaista. Paista 200 asteessa puolisen tuntia. Nautitaan mieluusti uunituoreena ihan oikean Voin kera.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä