30.12.2013
Keitä maitoa, kermaa, siirappia ja kanelitankoja lähes kiehuvaksi miedolla lämmöllä. Vatkaa sokeri ja keltuaiset vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä ja sekoita hyvin. Lisää omenasose.
Hauduta seosta 10-15 minuuttia miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen kunnes se on niin sakeaa, että tarttuu puulusikan selkämykseen (jos omistat lämpömittarin, 82-82 astetta). Maista, ja lisää tarvittaessa oman maun mukaan omenaa ja kanelia.
Siirrä kattila jääveteen jotta hautuminen lakkaa. Anna jäähtyä. Voit myös antaa massan maustua yön yli.
Pyöritä jäätelökoneen ohjeiden mukaan, tai pistä pakasterasiaan ja pakkaseen 1-2 tunniksi kunnes seos on kovettunut reunoilta. Sekoita haarukalla tasaiseksi, ja pakasta vielä 2-3 h tai kunnes kovaa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
öööh, en osaa sanoa :’D kannattaa varmaan laittaa ensin jonkun verran, ja maistella milloin on tarpeeksi
Pistin ite vähän enemmän omppua ja kanelitangot oli jo kerran käytettyjä/jonkin aikaa kaapissa olleita, ni piti lisää kanelii+annoin yön yli maustua