18.2.2014
Pohjas ol:
karkeest 120 ramma Bastogne-keksilöi hirve hianon murusen
100 ramma valkkost suklaat iha sulan
Ne vaa pist möyhelöks ja lättäs vuokas pohjaa. Pist se viäl jääkaappi ootta et tua täyte tul siihe pääl.
Täyttes ol:
kaks ja pual desi vaniljakastiket vaahton
250 ramma mascarpone
pikkase alle desi sokeri
pual desi vahva kaffe
4 lehte liivatet
100 ramma maitosuklaat
Kauheest pittä vatkat ku eka pistettä vaniljakastike vaahoks, si vatka sekka tua juusto ja sokeri iha mau mukka. Liivate sulatetta kaffe sekka. Sit neki vatka tuaho mössö sekka. Lopuks lyä suklaa mikroos, ja sit seki tuaho mössö sekka. Kaat pohja pääl ja piä jääkaapis ny silleest et se ol jähmee.
Simmää koristelisi se kaunil Maraboun keksilöil. Ripottelisi vähä kaakkaojauhe pääl ja hiano suklaaruusuki siihe osu. Sää voisit käyttä iha mitä miälenvikasii koristuksi taho.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä