14.12.2015
Leipäpaloja noin tuplasti verrattuna alkuperäiseen reseptiin
800 g kinkkusuikaleita (itse käytin pikkujoulukinkkua)
2 prk ruohosipulituorejuustoa
1 prk aurinkokuivattutomaatti tuorejuustoa
1 prk philadelfia maustamaton tuorejuusto
1 prk xtra majonneesia
1 purjo pieneksi silpuksi
2 maustekurkkua pieniksi silpuiksi
1 rkl Kotisinappia
2 rkl Heinz ketsuppia
1 rkl sokeria
mausteita: sitruunapippuria, pippursekoitusta, valkosipulijauhetta, valkopippuria
Maustamisen jälkeen testaa maistamalla maku, ja muuta tarvittaessa
Jos täyte on liian paksua, voit notkistaa sitä kuohukermalla, jotta se levittyy helpommin
Kakun kostutus maidolla pullasutia avuksi käyttäen
Kun kakku oli koottu, sivelin päällimmäiseksi vielä sinapilla ja ketsupilla maustettua maustamatonta tuorejuustoa ja sen päälle koristeet, reunoille lisäsin salaatinlehtiä kuusimaisuutta korostamaan 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5668 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1831 tähteä
Britakakku
1535 tähteä
Herkkua on siinä monenlaista, monenlaista…! Upeat tarjoilut!