
13.5.2015
Pohja
6 dl riisimuroja
75g tomusokeria
75g kookosvoita
2rkl kaakaojauhetta
(tomusokerin, kookosvoin ja kaakaojauheen tilalle voi käyttää 200g suklaata)
Sulata kookosvo ja siivilöi joukkoon tomusokeri ja kaakao ja sekoita tasaiseks massaksi. Sekoia joukkoon riisimurot ja levitä tasainen massa irtopohjavuokaan ja nosta vuoka kylmään.
Täyte
5 liivatelehteä
1 limetti (mehu + raastettu kuori)
1/2 l marjoja
300 g (vanilja) jugurttia
2 dl (vanilja) vispikermaa
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä. Purista limetin mehu, kuumena se ja liuota siihen liivatelehdet. Sekoita jugurtin joukkoon marjat, limetin kuori ja liivate
seos. Vatkaa kerma ja lisää sekin jugurttiseokseen.
Kaada seos suklaa-muropohjalle ja ana hyytyä jääkaapissa vähintään kolme tuntia. Irrota sitten vuoasta ja koristele vaikka marjoilla ja suklaalla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5696 tähteä
Maailman paras mutakakku
2841 tähteä
Mokkapalat
2585 tähteä
Brookies
1866 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Mielenkiintoinen ”erilainen” juustokakku! Ehdottomasti kokeilun arvoinen! 🙂