20.12.2015
Noin kolme pellillistä:
200 g voita tai margariinia
3,5 dl sokeria
4 kananmunaa
1 dl kermaa
1 rkl kanelia
1 rkl vaniljasokeria
9 dl vehnäjauhoja
pinnalle: kanelia ja sokeria
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen ja sen jälkeen sekoita taikinaan kerma, mausteet ja vehnäjauhot.
Laita taikina tähtityllalla varustettuun pursotin pussiin. Pursota pellille leivinpaperin päälle ässiä, jätä leviämisvaraa. Ripottele vielä ässien pinnalle kanelia ja sokeria.
Paista 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5683 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2576 tähteä
Brookies
1847 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Kiitos kommentista mari-johanna! Mukavaa jos kokeilet.