19.7.2015
ainekset:
150 g pakastepinaattia
3 kananmunaa
5 dl maitoa
1 tl suolaa
1 dl vehnäjauhoja
2 dl ohrajauhoja
0,5 dl juoksevaa margariinia
Sulata ja valuta pakastepinaatti. Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Lisää maito. Vatkaa joukkoon suola, jauhot ja margariini. Lisää lopuksi pinaatti. Anna taikinan turvota puolituntia.
Paista taikinasta pieniä lettuja. Paistaessa lisää pannulle rasvaa tarpeen mukaan. Itse paistoin pinnoitetulla pannulla ja letut irtosivat helposti ja maistuivat herkullisilta, vaikka en rasvaa pannulle laittanutkaan. Taikinan oma rasva siis riitti.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5668 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1831 tähteä
Britakakku
1531 tähteä
Hyvä, että muistutit pinaattilätyistä. Tosiaan, ne ovat yksiä herkkuja, jotka tuppaavat unohtumaan. Sinun reseptisi on nyt laitettava korvan taakse. Eikä sitten unohdeta sinne!! 😉
(Hyvän näköinen salaatti muuten lättyjen kyljessä!)