3.1.2016
Ainekset:
3 dl erikoisvehnäjauhoja
3,5 dl karkeita ruisjauhoja
0,5 dl auringonkukan siemeniä
1 tl leivinjauhetta
2 tl soodaa
1 dl puolukoita
1 dl tummaa siirappia
3 dl piimää
Sekoita ensin kuivat aineet keskenään. Lisää sitten puolukat, siirappi ja piimä. Sekoita huolellisesti. Kaada taikina voideltuun 1,5 litran leipävuokaan. Paista uunin alatasossa 150 asteessa 50-60 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5663 tähteä
Maailman paras mutakakku
2829 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Minä myös mietin, kun tuota johdantoasi luin, että asia on varmaan juuri näin. Mutta eipä tuo teelusikallinen suolaa tainnut niin hirveästi haitata. Eipähän tullut niin kova kulttuurishokki. 🙂