17.12.2016
2 prk kondensoitua maitoa
300g suklaata (suosittelen käyttämään ainakin osittain tummaa,pelkkä maitosuklaan maku häviää)
650g valkosuklaata
punaista elintarvikeväriä
mariannekarkkeja (maun mukaan)
koristeluun karkkikeppejä esim.
ota maidosta lämmönkestävään kippoon 1/3 osa ja lisää mukaan tummasuklaa,sulata vesihauteessa kunnolla kunnes seos on fudgemaista ja levitä leivinpaperin päälle pellille. mitä pienempi pelti sen korkeampi tulee lopputuloksesta.
laita loput maidot ja vaaleatsuklaat lämmönkestävään kippoon ja sulata nämäkin em.tavoin.
Jaa valkosuklaa+maito seos kahteen ja lisää toiseen haluamasi väri ja maku Tässä tapauksessa mariannecrushia ja punaista väriä.
levitä tämä seos edellisen päälle ja samoin myös valkosuklaa+maito seos edellisen päälle. Itse käytin levityksessä apua kuumassa vedessä käytettyä nuolijaa joilloin sain massat hyvin levitettyä. anna jähmettyä kylmässä mieluiten yön yli.
Halutessahan voi värjätä molemmat valkosuklaa massat ja maustaa ne myös makuhnsa mukaan.helppo resepti jonka saa muokattua jokaiselle mieluisaksi,lisää vain toffeeta,salmiakkia,vihreää,vaniljaa,sinistä mitä vain keksit.
vieressä on suklaa-nougatkonvehdit ja resepti löytyy täältä http://www.kinuskikissa.fi/suklaanougat-konvehdit/?hakusivu=1
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5606 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä