17.12.2016
2 munaa
1,5 dl sokeria
3dl vehnäjauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
1tl leivinjauhetta
1rkl vaniljasokeria
1 dl kiehuvaa vettä
100 g voisulaa
Vaahdota kunnolla voi+sokeri,sekoita kuivat ainaat ja lisää vuorotellen vaahtoon kiehuvan veden kanssa. Lopuksi sekoita voisula taikinaan ja paista 175 astetta ja 10 minuuttia keskitasolla. Heti uunista tulon jälkeen paina muffinin keskelle kuoppa täytettä varten. Käytin kaulinta.
Täyte:
2 dl maitoa
3 rkl vaniljakreemijauhetta
2 tl vaniljasokeria
60 g huoneenlämpöistä voita
Kuorrute:
80g voisulaa
100 g suklaata (käytin maitosuklaata)
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Moi!
Ite pidin niitä ohjeen mukaan 200 astetta ja 10 minsaa niin oli jo aika kovia uunista otettaessa,jos tekisin ivelä siitä niin pitäisin ainakin omassa uunissa tuon lämpötilan 175 niinku tässä muffinsitaikina versiossakin on. Koemaistajat kyllä tykkäs kaikiatsa kulhon tekelistä 🙂