19.11.2017
200g digestivejä
200g omena-kuningatar pilttiä (tai 50g voi sulaa)
4dl kuohukermaa
400g granaattiomenatuorejuustoa
1 tl liivatejauhe (tai 2 liivatelehteä)
50g valkosuklaata sulana
n.500 g omenoita
kaneli
vaniljasokeri
murusta keksit ja sekoita voi tai piltti,laita kylmään
paista omenat pannulla niin että ottavat väriä,makua ja pehmenevät vähän. laita pohjan päälle.
vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita tuorejuustot joukkoon,turvota 1 tl liivatejauhetta 1 rkl vettä ja lisää lämpimään suklaasulaan ja sekoita täytemassaan mahdollisimman nopeasti. täytemassa omenian päälle.
Hyydytä n. 4 tuntia tai pidempään
pidä kakkua joku tovi pakasteessa että kakku on kylmä kuorrutteen laittoa varten jos käytät mirror glazea.
Ohje siis täällä http://www.kinuskikissa.fi/efektikuorrute-mirror-glaze/
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Tässä isin ikioma tähtikuvio hienon kakun koristeena. Upeasti onnistunut kuorrute, tummana sävynä, jotta tähdet pääsevät kirkkaina loistamaan. Koristeista kirkkaimmin loistaa oikeutetusti ”isi”. 🙂
Hyvän ja herkullisen näköinen myös tuo leikattu kakkupala.
Peukutusta juustokakuille! Juustokakku on aina paikallaan. Niin arkisemmassa kuin mitä juhlavimmassa tilaisuudessa.