19.7.2015
Pohja:
1 paketti ( noin. 175g) kaurakeksejä tai gluteiinittomia keksejä.
80g voita
Murenna keksit ja sulata rasva. Sekoita keskenään ja painele irtopohjavuokaa.
Täyte:
5 liivatelehteä
1 tölkki mangopaloja (450g) tai sama määrä piltin mangososetta.
1 purkki vaahtoutuvaa vanilijakastiketta
200g maustamatonta tuorejuustoa
1/2dl sokeria
1tl vanilijasokeria
2rkl limetin mehua
1/2dl appelsiini-mango täysmehua
Liivatteet likoamaan. Soseuta mango (jos ei pilttiä). Vaahdota vanilijakastike.
Sekoita keskenään mango, vanilijavaahto, sokeri, vanilijasokeri, tuorejuusto ja limetin mehu.
Kuumenna mehu ja sulata siihen liivatelehdet. Jäähdytä hieman ja vatkaa massaan tasaisena nauhana.
Kaada pohjan päälle ja laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi hyytymään.
Pinnalle:
3 liivatelehteä
3dl appelsiini-mago täysmehua
Kuumenna mehu ja sulata siihen liotetut liivatelehdet. Anna liemen jäähtyä. Lusikoi neste jo hieman hyytyneen kakun päälle ja laita kakku takaisin jääkaappiin hyytymään yön yli.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Hyvin onnistuneen kiilteen päälle riittääkin koristeeksi pyöreät koristerakeet. Kaunis ja maukas kakku. 🙂