2.4.2015
Salmiakki juustokakku:
Tämä täyte on periaatteessa Kinuskikissan kinuskipuolukka täyte ilman puolukoita, hieman eri suhteilla ja lakritsijauheella maustettuna.
Salmiakkikinuski täyte:
lakritsikinuski;
Keitä muutama minuutti. Kylmään yön yli.
Pohja
Liivakot likoamaan kylmään veteen.
Hienonna keksit ja lisää sulatettu rasva. Taputtele isoon irtopohjavuokaan.
Vatkaa kylmä lakritsikinuski vaahdoksi.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää siihen tuorejuusto.
Kuumenna vesi ja sulata siihen lakritsijauhe sekä liivate.
Yhdistä kinuskivaahto ja juustomassa sekä liivate nauhana.
Jos pelkäät liivate paakkuja niin lisää liivate vaikka juustomassaan ja sekoita sitten vasta kinuskivaahto.
Murskaa turkinpippurit aika pieneksi ja siivilöi väkevin jauhe pois joukosta.
Sekoita murska massaan joko kaikki taivain osa.
Riippuu siitä miten ”tulista” haluat kakun olevan.
Massa keksimurujen päälle ja kylmään.
Turkinpippurimurskan sulaminen kakun siällä kestää noin vuorokauden, eli
jos haluat suutuntumaa, niin tarjoa heti hyydyttyä tai anna turkinpippurien sulaa kunnolla,
niin kakkua leikatessa massasta valuu kauniisti itse mustaa ”kultaa”.
Turkinpippurimurskasta siivilöityä väkevää salmiakkia voi ripotella vielä kakun päälle ennen tarjoilua.
Ole kuitenkin varovainen sen kanssa, se on todella väkevää.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Nyt on tullut kuvakin kakkuun herkulliselta näyttää.