16.7.2015
Pohja:
4 munaa
2 dl sokeria
6 rkl vehnäjauhoja
3 rkl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
n. 2.5 dl kuohukermaa
(vaniljasokeria, sokeria)
mansikoita
(1 dl kuohukermaa, päälle)
Laita uuni 225 asteeseen. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi. Lisää yhteen sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi. Levitä reunalliselle uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 225 asteessa n. 7-8 minuuttia.
Pilko täytettä varten mansikat, vaahdota kerma ja lisää halutessasi sokerit.
Kumoa valmis pohja sokeroidulle leivinpaperille. Anna hetki jäähtyä ja vedä päällimmäinen leivinpaperi pois varovasti. Levitä jäähtyneelle pohjalle kerma ja lisää mansikat. Kääri rullalle leivinpaperia apuna käyttäen. Voit halutessasi pursottaa kermaa vielä kääretortun päälle.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Iloisesti tervetuloa minunkin puolestani ! 🙂 Olet loihtinut suussasulavan herkun josta ei varmasti mitään jää jäljelle kun ystävät ja perhe pääsivät pöydän ääreen, NAM! 🙂