Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo SalmiakkiNam

Mustaherukka-suklaakakku

28.10.2013

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/4788_1016445_708528939163375_1993035552_n_600x600.jpg

Pohja:

4 kananmunaa

lasillinen ruokosokeria

lasillinen vehnäjauhoja ja karkeita ruisjauhoja (n. puolet ja puolet)

tummaa kaakaojauhetta

vaniljasokeria

Täyte:

2 dl kermaa

250 g maitorahkaa

noin 1 levy tummaa suklaata sulatettuna (Fazer taloussuklaa)

kardemummaa

vaniljasokeria

Väliin:

mustaherukkahilloa

Kostutus:

maitoa

vaniljasokeria

-Valmista kakkupohja ja jäähdytä se.
-Leikkaa pohja kolmeen osaan.

-Vaahdota kerma ja sekoita rahka valmiin vaahdon joukkoon.
-Sulata suklaa ja lisää se kermarahkaan.
-Mausta mielesi mukaan kardemummalla ja vaniljasokerilla.

– Kostuta vaniljalla maustetulla maidolla ja sivele kerros mustaherukkahilloa. Lisää kolmasosa suklaarahkatäytteestä.
– Täytä toinen väli samoin.
– Kaada loppu suklaarahka kakun päälle, ja koristele esim. pähkinöillä.

Kategoriat

Täytekakut

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/4788_1016445_708528939163375_1993035552_n_400x400.jpgSalmiakkiNamMustaherukka-suklaakakku
1

Kommentit (1)

Hurjaleipuri
6.11.2013 20:51

Onpa kaapista löytynyt makoisat raaka-aineet. Mustaherukka + suklaa on lyömätön yhdistelmä!

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa