28.10.2013
Pohja:
4 kananmunaa
lasillinen ruokosokeria
lasillinen vehnäjauhoja ja karkeita ruisjauhoja (n. puolet ja puolet)
tummaa kaakaojauhetta
vaniljasokeria
Täyte:
2 dl kermaa
250 g maitorahkaa
noin 1 levy tummaa suklaata sulatettuna (Fazer taloussuklaa)
kardemummaa
vaniljasokeria
Väliin:
mustaherukkahilloa
Kostutus:
maitoa
vaniljasokeria
-Valmista kakkupohja ja jäähdytä se.
-Leikkaa pohja kolmeen osaan.
-Vaahdota kerma ja sekoita rahka valmiin vaahdon joukkoon.
-Sulata suklaa ja lisää se kermarahkaan.
-Mausta mielesi mukaan kardemummalla ja vaniljasokerilla.
– Kostuta vaniljalla maustetulla maidolla ja sivele kerros mustaherukkahilloa. Lisää kolmasosa suklaarahkatäytteestä.
– Täytä toinen väli samoin.
– Kaada loppu suklaarahka kakun päälle, ja koristele esim. pähkinöillä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Onpa kaapista löytynyt makoisat raaka-aineet. Mustaherukka + suklaa on lyömätön yhdistelmä!