5.4.2015
Pohja: 1 pkt jaffakeksejä (huono idea, ei enään ikinä!!)
(täyte oli mitoitettu 1,5 kakkuvuokaan (tein ystävälleni samanlaista, mutta pienempää)
Täyte:
8 liivatelehteä (itse käytän kauhetta = 4 tl)
6 dl kuohukermaa
200 g mangotuorejuustoa
2 tl vaniljasokeria
maun mukaan sokeria
200 g Fazer maitosuklaata (itse jätin pari palasta koristeluihin)
2 prk säilykemangoa
Pinnalle:
1 prk säilykemangoa
1 dl vettä
4 liivatetta (jauheena 2 tl)
Koristelussa maitosuklaata ja valkosuklaata.
Ohje:
Jaffakeksit pohjalle kokonaisina! koloihin murra lopuista jaffakekseistä paloja.
Liivatteet likoamaan / liivatejauhe nesteeseen (2 liivatelehteähän = 1 tl jauhetta ja 1 rkl kylmää vettä. odota että turpoaa)
Sulata suklaa
Soseuta mangoviipaleet
Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon tuorejuusto, suklaasula, mango ja sokerit.
Itse sulatin liivatemöhnän mikrossa. Kun se on nestemäistä, kaada se täytteen joukkoon ja sekoita hyvin.
Koska minulla oli kuin tuli takamuksen alla tahti niin heitin kakut hetkeksi pakkaseen ja siirryin ns. ”kiilteeseen” tai mitä lie tuo oranssi möhnä, sanotaan vaikka että seuraavaan kerrokseen.
Jälleen soseutin mangot blenderissä, heitin vähä vettä sekaan jotta ei olisi niin paksua ja riitti varmasti kahden kakun päälle.
Liivatteet joukkoon (turvotuksen & sulatuksen jälkeen)
Ja kakkujen päälle nätisti.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Vau kylläpä sait haasteen ja noin nopeasti suoriuduit. Hyvältä näyttää.