3.4.2015
Pohjana tässä oli 2 pss paahtoleipää, tummaa ja vaaleaa jotka menivät väleihin ristikkomuodossa.
Täytteenä oli oma klassikkoni
omaa majoneesia:
3 dl öljyä
2 kananmunaa
1 rkl sinappia
vähän etikkaa tai sitruunaa
ripaus suolaa
Kaikki korkeaan kulhoon ja sauvasekoitin sinne pohjalle. Kone käyntiin ja hiljaa nostaen ylöspäin.
Kuitenkin! Jatketaan täytteitä!
n.600 g Kinkkua (käytin tässä Someron palvaamon kinkkua joka on erittäin hyväksi todettu.)
2 pkt valio viola Ruohosipulituorejuustoa, jota on myös reunoilla
1 nippu Tuoretta ruohosipulia
1 prk amerikkalaista kurkkusalaattia
Normaalisti laittaisin paprikaa purtavuudeksi, mutta nyt oli pyyntö että ilman, joten laitoin kirsikkatomaattia pienenä kuutioina ja kurkkua. Laitoin ne ensiksi valumaan siivilän läpi liiat nesteet pois.
mustapippuria & suolaa
Koristelussa HKn ylikypsää saunapalvikinkkua. Oli joku 300 g paketti ja kaikki on tuohon uhrattu!
kurkkua
tomaatista tehty ”kukka”
kirsikkatomaatit kulmissa
ja rypäleitä
Reunoissa tosiaan oli lisää ruohosipulituorejuustoa ja kermaa.
Kuva on otettu autossa istuessani se sylissä, joten tuota on vielä muokattu niin, että sotkuiset leivinpaperi suikaleet on otettu pois ja tilalla on rapeaa jääsalaattia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä