15.11.2013
18 kpl paahtoleipäviipaleita
Täyte:
250g palvikinkkua
100g salamimakkaraa
1 1/2dl viinirypäleitä
200g ruohosipulituorejuustoa
200g kermaviiliä
200g raejuustoa
1/2dl hienonnettua persiljaa
1 1/2rkl sitruunamehua
1 1/2rkl sinappia
ripaus musta pippuria
Kostutus:
n. 2dl lihalientä
Kuorrutus:
200g ruohosipulituorejuustoa
75g ranskankermaa
Koristelu:
salami- ja palvikinkku viipaleita
minimozzarellapalloja
viinirypäleitä
suolakurkkua
1. Leikkaa leivistä reunat pois. Levitä työtasolle runsaasti kelmua.
2. Kuutioi kinkku, salami ja viinirypäleet. Lisää niiden joukkoon tuorejuusto, kermaviili, raejuusto, persilja, sitruunan mehu ja sinappi. Mausta mustapippurilla.
3. Laita 6 leipäviipaletta 2×3:n riveiksi kelmulle, kostuta. Levitä päälle puolet täytteestä. Aseta 6 leipäpalaa päälle ja kostuta. Levitä loppu täyte päälle. Laita loput leivät täytteen päälle ja kostuta.
4. Kääri kelmu kakun päälle ja anna tekeytyä seuraavaan päivään.
5. Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma, ja kuorruta kakku.
6. Koristele kinkku- ja salamisiivuilla, mozzarelloilla, viinirypäleillä ja suolakurkuilla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä