Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo Rosmis

Täytetty mehevä leipä

7.4.2015

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/20441_WP_20150407_003_600x600.jpg

Taikinaan:
2 dl vettä +42 astetta
1 pussi kuivahiivaa
1 dl Myllyn Paras Kauraleseitä
1 dl Myllyn Paras Tattarihiutaleita
1 tl suolaa
1 rkl hunajaa
1 prk maustamatonta maitorahkaa
1 muna
noin 7 dl vehnäjauhoja
1/4 dl oliiviöljyä
(2 rkl hienonnettua basilikaa tai muita tuoreita yrttejä)

Täytettä oli tällä kertaa jäänyt liikaa kanaruuasta, määrät ovat arvioita, tällaista siinä oli:
raastettuja juustoja
-gouda
-parmesan
-mozzarella
auringon kuivattua tomaattia
korppujauhoja
hienonnetua valkosipulia
chilihiutaleita
kevätsipulia hienonnettuna
creme fraichea
suolaa ja pippuria

Voiteluun kananmunaa ja paprikajauhetta, päälle Myllyn Paras kauraleseitä

Sekoita kuumennettuun veteen kuivahiiva ja vähän jauhoja, sekoita. Lisää muut aineet ja vaivaa taikinaksi. Vaivaa riittävän pitkään, koneella 15 minuuttia. Anna taikinan kohota peitettynä lämpimässä kaksinkertaiseksi. Laita uuni kuumenemaan 200 asteiseksi.
Kauli taikina isoksi pyöryläksi ja laita täyte keskelle, taittele reunat päälle. Voit myös kääriä kääretortun tapaan. Anna taas kohota.
Voitele kohonnut leipä kananmunalla (värjäsin sitä paprikajauheella), ripottele kauraleseet pinnalle. Paista puolisen tuntia, kypsäksi.

[myllynparas]

Kategoriat

Leivät, sämpylät ja rieskatPizzat, voileivät, iltapalatYhteistyöreseptit

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/20441_WP_20150410_001_400x400.jpgRosmisSitruunainen mustikkapiiras
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/20441_WP_20150407_003_400x400.jpgRosmisTäytetty mehevä leipä
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/20441_WP_20150405_005_400x400.jpgRosmisTattari-puolukkapiiraat
2
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/20441_WP_20150401_001_400x400.jpgRosmisKuituisa pikkulämminleipä.
2
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/20441_FB_20131230_00_35_48_Saved_Picture_400x400.jpgRosmisHyvänmielen pullat
3

Kommentit (1)

Kinuskiemo
8.4.2015 23:56

Hyvä ja kannatettava ajatus, ylijäänyt ruoka uusiokäyttöön. Ruokaa ei saa heittää roskiin, tekisi mieli määrätä. Siispä laitetaan ”jämät” leivän sisälle ja herkutellaan täytetyllä leivällä. 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa