5.4.2015
2,5 dl Myllyn Paras Tattarihiutaleita
6 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
ripaus suolaa
1 pss kuivahiivaa
1/2 rkl kardemummaa
1 muna
1 pieni rasia rusinoita
1 dl pullorasvaa
2 dl vettä/ maitoa
2-3 dl puolukoita
1 prk rahkaa
maun mukaan sokeria
mantelilastuja tai mantelirouhetta
Laita kaikki ainekset yleiskoneeseen, sekoita hyvin ja anna koneen käydä 20 minuuttia ja vaivata taikinan.
Anna taikinan kohota 30 minuuttia peitettynä. Vaivaa taikina uudestaan ja leikkaa paloiksi, leivo pyöreät pullat ja laita leivinpaperilla vuoratulle pellille. Anna kohota pyyhkeen alla. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Sekoita puolukat, rahka ja sokeri. Paina kohonneisiin pulliin kolo lasin avulla, täytä puolukka-rahkalla, ripota mantelilastuja päälle ja paista kypsiksi noin12- 15 minuuttia.
[myllynparas]
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1814 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Ihana kuva. Herkullisen oloinen resepti.