10.4.2015
Voitele matala piirasvuoka (halkaisija noin 27 cm). Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
Laita kulhoon nämä:
3/4 dl sokeria
2 dl Myllyn Paras vehnäjauhoja
1 dl Myllyn Paras kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
1 muna
1 dl pullomargariinia
1/2 pienen sitruunan kuori pestynä ja raastettuna
Sekoita kaikki aineet sekaisin, taputtele jauhotetuin käsin piirasvuokaan, myös reunoille.
Täyteeksi sekoita:
3 dl (pakaste)mustikoita
1 prk maitorahkaa
1/2 dl sokeria
1 muna
1 tl sitruunanmehua
Kaada ja levitä täyte piiraan pohjaan.
Namupaloiksi piiraan päälle:
1 dl Myllyn Paras kaurahiutaleita
vajaa 1/2 dl sokeria
1/2 dl pullomargariinia
1/2 dl Myllyn Paras vehnäjauhoja
loraus sitruunanmehua
Tee näistä tahna ja pudottele pikkulusikalla nokareita piiraan päälle.
Paista uunissa 30 minuuttia.
[myllynparas]
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Hyvältä kuulostaa ja näyttää tämä ohje! Sitruuna mustikkapiirakassa on varsin virkistävä idea! 🙂