17.8.2014
Pohja ( halkaisijaltaan n 20 cm vuokaan)
50g laktoositon margariini
1 dl sokeria
1 muna
½ vehnäjauhoja
½ perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl mustikoita
Vatkaa sokeri ja rasva vaaleaksi vaahdoksi, lisää muna seokseen nopeasti vatkaten. Lisää jauhot mihin lisätty leivinjauhe siivilän läpi vaahtoon
ja sekoita massa tasaiseksi. Lisää mustikat ja pyöräytä taikinan sekaan kevyesti. Paita 175 astetta n 25 min.
Jäähdytä pohja ennen täytettä
Täyte:
1 dl vaahdotettua laktoositonta vispikermaa
120g riisimaitovalkosuklaata rouheena
1 rkl vadelmahyydykejauhetta
¼ dl mustikkamehua
Sekoita kaikki ainekset sekaisin ja anna hyytyä kylmässä n 15min
Valkosuklaadiplomaattikerma:
100g riisimaitovalkosuklaata sulatettuna (sulatin mikrossa )
1 dl laktoositonta vaahdotettua vispikermaa
1 dl vaniljakreemiä , 3 osaa kreemijauhetta ja 1 osa vettä
Sekoita valmis kermavaahto ja kreemikeskenään ja lisää lopuksi sula valkosuklaa
Päälle 250g mustikoita ja reunoille valkosuklaadiplomaattikermapursotus
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Bonvita löytyy ainakin. Itse sitä käyttänyt koska katsonut parhaimmaksi.
Tätä saa ainakin Punnitse ja Säästä- kaupoista ja sit jostain nettikaupasta tilaamalla.
Normi marketeista ei löydy