1.4.2015
Ainekset:
250g sulatettua voita
2dl demererasokeria
1dl fariinisokeria
2 kananmunaa
5dl vehnäjauhoja
3rkl kaakaojauhetta
3tl leivinjauhetta
1dl hedelmämysliä
50g tummaa suklaata
50g maitosuklaata
1. Lämmitä uuni 175 asteeseen. Sulata voi ja lisää siihen sokerit sekä munat yksitellen hyvin vatkaten.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne voi-muna-sokeriseokseen ja sekoita hyvin.
3. Rouhi suklaa pieniksi paloiksi ja sekoita taikinaan.
4. Lusikoi pieniä kekoja taikinaa leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista uunissa n. 10-15 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5585 tähteä
Maailman paras mutakakku
2801 tähteä
Mokkapalat
2536 tähteä
Brookies
1794 tähteä
Britakakku
1520 tähteä
Onpas sinulla hauska leipomon nimi! 🙂 suklaapiparit ja maito,olet oikeassa,se on herkullista!