2.4.2015
Ainekset:
Pohja:
2 kananmunaa
3,5dl sokeria
150g voita
4dl vehnäjauhoja
1 rkl kaakaojauhoja
2tl vaniljasokeria
2tl leivinjauhetta
1 dl maitoa
Täyte:
1 pkt tomusokeria
1rkl kaakaojauhetta
2tl vaniljasokeria
5rkl vahvaa kahvia
4rkl sulatettua voita
1. Lämmitä uuni 175 asteeseen.
2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sulata voi mikrossa. Sekoita kuivat aineet keskenään.
3. Lisää muna-sokerivaahtoon osa kuivista aineista varovasti sekoittaen. Lisää sitten voi, sekoita ja lisää loput kuivat aineet.
4. Lisää maito taikinaan.
5. Paista uunissa leivinpaperilla vuoratulla pellillä n. 8-10 minuuttia.
6. Sekoita täytteen aineet keskenään. Kaada hieman jäähtyneelle pohjalle ja koristele esim nonparelleilla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Meillä kutsuttiin aina suklaapelliksi, kun äiti jätti pohjan vaaleaksi 😀 On niin hyvän näköistä että ehkä täytyy kokeilla!