20.4.2015
100g voita
4rkl tummaa kaakaojauhetta ja
3 rkl erikoishienoa sokeria
1,5dl Myllyn Paras Pikakaura+kuitu-hiutaleita
Koristeluun
1rkl kaakaojauhetta
0,5dl Myllyn Paras Pikakaura+kuitu-hiutaleita
1. Sulata voi mikrossa ja kaada se pieneen kulhoon.
2. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.
3. Kaada laakealle lautaselle koristeluun tarkoitetut hiutaleet ja kaakaojauho. Sekoita kevyesti. Lusikoi kahdella teelusikalla pieniä kasoja taikinaa hiutaleiden päälle. Muovaa hiutaleiden avulla kasat palloiksi.
4. Laita kuulat lautasella jääkaappiin kovettumaan.
[myllynparas]
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2559 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä