17.6.2014
250 g voita
200 g sokeria
1 muna
400 g glut. jauhoa
0.5 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
Vaahdota sokeri ja voi, lisää sekaan muna, jonka vaahdotat.
Lisää joukkoon kuivat aineet, jotka olet sekottanut toisessa astiassa hyvin valmiiksi.
Kauliminen onnistuu paremmin, jos annat taikinan olla hetken jääkaapissa.
Kauli taikina pienemmissä osissa, niin paremmin onnistuu, ainakin mulla gluteenittomien kanssa, ja tee muoteilla keksit ja paista uunissa n 170C 6-7 min kiertoilmauunissa.
Anna keksien jäähtyä ja laita kahden keksin väliin vadelmahilloa ja tomusokerit päälle jos et laita pakkaseen.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä