Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo Leivontaa rakkaudella

Suklaakuorrutekakku äidin reseptillä

10.9.2015

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/15339_DSCN9301_600x600.jpg

Täydellinen suklaakuivakakku

  • riittävyys: 16-20 palaa
  • valmistusaika: aktiivinen 20 min + passiivinen 1 h
  • säilyvyys: ainakin neljä, viisi päivää jääkaapissa
  • vuoka: rengasvuoka voideltuna ja korppujauhotettuna
kakkutaikina:
3 kananmunaa
4 dl sokeria
200 g voita tai margariinia sulatettuna
2 dl kermaa
5 dl vehnäjauhoja
0,5 tl soodaa
0,5 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
1 tl kanelia
1 tl vaniljasokeria
2 rkl kaakaojauhetta

kuorrute:
4 dl tomusokeria
3 rkl kaakaojauhetta
75 g voita tai margariinia sulatettuna
2 rkl vahvaa kahvia

Sekoita kaikki ainekset. Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta. Paista 200 asteessa noin 40-50 minuuttia.

Kuorruta kakku. Sekoita tomusokeri, kaakaojauhe ja voisula. Lisää kahvia kunnes kuorrute on sopivasti levittyvää. Levitä kuorrute kakulle.

Ainesosat

KahviSuklaa

Erityisruokavaliot

LiivatteetonPähkinätön

Kategoriat

Helpot ja nopeatKahvikakutSyksy

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/15339_DSCN9301_400x400.jpgLeivontaa rakkaudellaSuklaakuorrutekakku äidin reseptillä
4
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/15339_DSCN9250_400x400.jpgLeivontaa rakkaudellaSuklainen mokkakerroskakku
9
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/15339_DSCN8776_400x400.jpgLeivontaa rakkaudellaKaksikerroksinen mustikkajäädyke
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/15339_DSCN8155_400x400.jpgLeivontaa rakkaudellaHoney cake for honey day
8
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/15339_DSCN8140_-–-kopio_400x400.jpgLeivontaa rakkaudellaHunajainen inkiväärikakku
3
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/15339_DSCN6503_400x400.jpgLeivontaa rakkaudellaKuningattaren kauralastukakku
2

Kommentit (4)

neiti_leipuri
Kinuskileipomo neiti_leipuri
11.9.2015 16:16

Kiitos! Itse asiassa olen testannut pakastusta, olen leiponut tätä ennenkin. Juuri noin tein kuin kirjoititkin: Pakkaseen ilman kuorrutetta, se vasta sulaneen kakun päälle. Onnistuu mahtavasti! Kannattaa tehdä kahden litran vuokaan. 🙂

Kinuskiemo
11.9.2015 15:52

Jess! Nyt taisi tulla täydellinen kuivakakun resepti suklaanystävälle! 🙂 Ja vielä helppotekoinen! Tämän kirjoitan nyt listalleni, kun tässä suklaaihmisiä ollaan. Onkohan sinulla tietoa, onko joku pakastanut kakkua onnistuneesti? Kuorrutteen voi tietysti laittaa sulaneen kakun päälle. Myös vuoasta,onko puolentoista vai kahden litran vuoka sopiva?

neiti_leipuri
Kinuskileipomo neiti_leipuri
11.9.2015 08:13

Kiitos 🙂

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
11.9.2015 06:55

Näyttää Taivaalliselle! Olet laatinut tarkat hyvät ohjeet tekemisen kestosta, riittävyydest yms. Ja mikä parasta, tuollaiselle kakulle on aina tilausta, jossa aineet vain sekoitetaan keskenään! Nopeaa ja helppoa! 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2025/01/fazer_logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2025/01/heirol_logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa