3.3.2015
Maapähkinävoi
riittävyys: noin 2 dl valmista maapähkinävoita
säilyvyys: tiiviissä astiassa jääkaapissa viikon tai pari
200 g maapähkinöitä
Aloita paahtamalla pähkinöitä 175 asteessa pellillä leivinpaperilla noin 10-20 minuuttia. Valmiit pähkinät tuoksuvat ja ovat saaneet hieman väriä. Irrota kuoret hieromalla pähkinöitä keittiöpyyhkeellä. Kaada kuoritut pähkinät tehosekoittimeen ja suurruuttele tahnaksi. Kaavi aina välillä kulhon reunoilta pähkinämassaa keskelle. Pähkinät muuttuvat ensin rouheeksi ja siitä pikkuhiljaa tahnaksi. Suurruuta kunnes maapähkinävoi on makuusi sopivaa. Säilytä jääkaapissa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5686 tähteä
Maailman paras mutakakku
2837 tähteä
Mokkapalat
2576 tähteä
Brookies
1861 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Mukava kuulla, että olet tykästynyt reseptiin! 🙂