30.4.2016
2 annosta
minimeloni
400 g mansikoita
vaahtoutuvaa kookos- tai muuta kermaa /
kermavaahtoa ja kookoshiutaleita
1. Halkaise minimeloni ja koverra hedelmäliha pois esim. melonipallotekijällä (siis tarkoitan sellaista ns. mini jäätelökauhaa, jolla saa melonista nättejä palloja). Ota kaikki punainen osa pois, jotta jäljelle jää vain valkoinen osa ja kuori.
2. Pese mansikat ja halkaise ne neljään osaan.
3. Vatkaa kerma ja mausta se esim. sokerilla tai kookoshiutaleilla.
4. Annostele kermavaahtoa äsken kovertamallesi melonikulhon (tee tämä siis molemmille kuorille) pohjalle (itse tein niin, koska halusin, että kerma on ns. yllätys). Tiputtele päälle melonipalloja ja mansikoita. Koristele kokonaisin mansikoin tai halutessasi kermalla tai esim. sitruunamelissalla.
Nauti! 🙂
Melonin tilalla voi käyttää esim. hunajamelonia tai ananasta, joista niistäkin saa kivat tarjoiluastiat. Myös mansikan tilalla mango tai vaikka päärynä toimisi varmasti.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Aivan ihanan pirtsakka ja raikas jälkiruoka! Täytyykin muistaa kesällä kokeilla kookoskermavaahtoa tuoreiden mansikoiden kanssa. 🙂