Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob.gif

Suolakinuski-suklaajätski

Leipomo: Pumppernikkeli
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17857_SAM_3206_600x600.jpg
Jätskipohja:
5 dl vispikermaa
2 rkl glukoosisiirappia
1 prk kondensoitua maitoa
Suolakinuskikastike:
50 g voita
0,5 dl fariinisokeria
vähän suolaa
Lisäksi:
Sulatettua maitosuklaata
Suklaahippuja
Merisuolaa

1. Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon fariinisokeri. Sekoita koko ajan, jotta seos ei pala pohjaan. (levyn pitää olla kuuma, jotta kastikkeesta tulee paksua eikä löysää). Mausta makusi mukaan suolalla. Jätä jäähtymään.

2. Sekoita glukoosisiirappi ja kondensoitu maito yhteen. Vatkaa vispikerma ja kääntele joukkoon äsken tehty siirappiseos.

3. Kaada suureen astiaan vähän jätskipohjaa ja valuta päälle kerros suolakinuskikastiketta ja sulaa suklaata. Kaada päälle lisää jätskipohjaa ja pistä päälle taas kastiketta ja suklaata. Kaada vielä loput jätskistä astiaan ja valuta päälle raitoja kastikkeella ja suklaalla. Koristele suklaahipuilla ja merisuolan palasilla.

4. Pakasta jätskiä 5-8 tuntia (sitä ei tarvitse sekoittaa ollenkaan).

Ainesosat:

SuklaaToffee/kinuski

Kategoriat:

Muuta makeaa
- Helppo

Kommentit (0)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Toivepuoti