17.6.2015
1. Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon fariinisokeri. Sekoita koko ajan, jotta seos ei pala pohjaan. (levyn pitää olla kuuma, jotta kastikkeesta tulee paksua eikä löysää). Mausta makusi mukaan suolalla. Jätä jäähtymään.
2. Sekoita glukoosisiirappi ja kondensoitu maito yhteen. Vatkaa vispikerma ja kääntele joukkoon äsken tehty siirappiseos.
3. Kaada suureen astiaan vähän jätskipohjaa ja valuta päälle kerros suolakinuskikastiketta ja sulaa suklaata. Kaada päälle lisää jätskipohjaa ja pistä päälle taas kastiketta ja suklaata. Kaada vielä loput jätskistä astiaan ja valuta päälle raitoja kastikkeella ja suklaalla. Koristele suklaahipuilla ja merisuolan palasilla.
4. Pakasta jätskiä 5-8 tuntia (sitä ei tarvitse sekoittaa ollenkaan).
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä