Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob.gif

Mutakakkumuffinssit

Leipomo: Pumppernikkeli
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17857_image3_600x600.jpg

2 dl sokeria
2 munaa
1,5 tl vaniljasokeria
1 dl siirappia
50 g voita sulatettuna
1/2 dl rypsiöljyä
2 dl vehnäjauhoa
1 dl kaakaojauhetta
1,5 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
100 g tummaa suklaata

koristeluun kermavaahtoa ja vadelmia, tomusokeria, kookoshiutaleita tai suklaarouhetta

1. Vaahdota munat ja sokerit.
2. Sulata voi, lisää siihen öljy ja siirappi.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele ne taikinaan. Lisää myös öljy-voi-siirappiseos joukkoon.
4. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa ja sekoita se vielä taikinaan. Täytä muffinssivuuat taikinalla.
5. Paista 175 asteessa keskitasolla noin 12 minuuttia.
6. Koristele valmiit leivokset kermavaahdolla, vadelmilla, suklaarouheella tai kookoshiutaleilla ja tomusokerilla.

Kategoriat:

Muffinssit
- Helppo

Kommentit (1)

rvapitkanen22.10.2017 11:05

Hei! Jääkö näiden keskusta samalla tavoin löysäksi kuin oikeassakin mutakakussa?

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Toivepuoti