15.1.2015
2 dl sokeria
2 munaa
1,5 tl vaniljasokeria
1 dl siirappia
50 g voita sulatettuna
1/2 dl rypsiöljyä
2 dl vehnäjauhoa
1 dl kaakaojauhetta
1,5 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
100 g tummaa suklaata
koristeluun kermavaahtoa ja vadelmia, tomusokeria, kookoshiutaleita tai suklaarouhetta
1. Vaahdota munat ja sokerit.
2. Sulata voi, lisää siihen öljy ja siirappi.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele ne taikinaan. Lisää myös öljy-voi-siirappiseos joukkoon.
4. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa ja sekoita se vielä taikinaan. Täytä muffinssivuuat taikinalla.
5. Paista 175 asteessa keskitasolla noin 12 minuuttia.
6. Koristele valmiit leivokset kermavaahdolla, vadelmilla, suklaarouheella tai kookoshiutaleilla ja tomusokerilla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Hei! Jääkö näiden keskusta samalla tavoin löysäksi kuin oikeassakin mutakakussa?