22.6.2015
2,5 dl (turkkilaista) jugurttia
2 purkkia mangopilttiä (toinen koristeluun)
2-3 säilykepersikan puolikasta
vähän glukoosisiirappia, jos haluat
1. Sekoita jugurtti ja yksi purkki mangopilttiä hyvin sekaisin. Jos haluat, lisää joukkoon vielä glukoosisiirappi.
2. Pilko säilykepersikat pieniksi kuutioiksi ja sekoita jugurtti-pilttiseokseen.
3. Ota esiin neljä pientä annosvuokaa. Jaa niihin kaikkiin vähän jugurtti-piltti-persikkaseosta. Avaa toinen pilttipurkki ja tiputa seoksen päälle sitä. Peitä piltti toisella kerroksella jugurttiseosta ja lisää taas pelkkää pilttiä. Pistä vielä yksi kerros jugurttiseosta ja tasoita pinta. Koristele pinta esim. persikanpaloilla ja piltillä.
4. Jäädytä pakkasessa yön yli. Ennen tarjoilua maljat kannattaa ottaa huoneenlämpöön sulamaan hetkeksi. 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä