Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob.gif

Mangomaljat

Leipomo: Pumppernikkeli
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17857_DSCN0542_600x600.jpg

2,5 dl (turkkilaista) jugurttia
2 purkkia mangopilttiä (toinen koristeluun)
2-3 säilykepersikan puolikasta
vähän glukoosisiirappia, jos haluat

1. Sekoita jugurtti ja yksi purkki mangopilttiä hyvin sekaisin. Jos haluat, lisää joukkoon vielä glukoosisiirappi.

2. Pilko säilykepersikat pieniksi kuutioiksi ja sekoita jugurtti-pilttiseokseen.

3. Ota esiin neljä pientä annosvuokaa.  Jaa niihin kaikkiin vähän jugurtti-piltti-persikkaseosta. Avaa toinen pilttipurkki ja tiputa seoksen päälle sitä. Peitä piltti toisella kerroksella jugurttiseosta ja lisää taas pelkkää pilttiä. Pistä vielä yksi kerros jugurttiseosta ja tasoita pinta. Koristele pinta esim. persikanpaloilla ja piltillä.

4. Jäädytä pakkasessa yön yli. Ennen tarjoilua maljat kannattaa ottaa huoneenlämpöön sulamaan hetkeksi. 🙂

Kategoriat:

Kevyet herkutMuuta makeaa
- Helppo

Kommentit (0)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Toivepuoti