15.12.2014
Ainekset pannacottaan:
3 liivatelehteä
2½dl kookoskermaa
1½dl kookosmaitoa
100g valkoista suklaata paloina
2 rkl sokeria
1 tl vanilijaesanssia
1. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5-10min, kunnes ne ovat pehmenneet.
2. Kuumenna kattilassa kookosmaito- ja kerma, suklaa, sokeri ja vanilijaesanssi matalalla lämmöllä, kunnes suklaa sulaa. Ota seos pois levyltä. Purista liivatelehdet kuiviksi ja lisää suklaaseokseen. Sekoita, kunnes liivate on liuennut.
3. Jaa seos neljään n. 1 1/4dl muottiin ja anna jäähtyä 30min. Laita pannacottat jääkaappiin 3 tunniksi tai yön yli. Tarjoa limesorbetin kanssa.
Ainekset sorbettiin:
4.7 dl vettä
4.7dl sokeria
2.4dl limen mehua
1 tl limen kuorta
1. Lisää kattilaan vesi, sokeri ja limen kuori. Lämmitä seosta, kunnes sokeri sulaa ja näet kirkkaasti kattilan pohjan. Halutessasi voit siivilöidä limen kuoret pois.
2. Anna jäähtyä ja lisää limen mehu. Laita seos pakastimeen tai tee sorbetti jäätelökoneella ohjeen mukaan.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä