18.10.2015
Pohja:
2 munaa
3 dl sokeria
1 dl maitoa
1 dl salmiakkimixeriä
2 tl leivinjauhetta
5 dl jauhoja
150 g margariinia
Kuorute:
4 rkl margariinia
250 g tomusokeria
4 rkl salmiakkimixeriä
Pinnalle:
rasiallinen apteekin salmiakki karkkeja rouhittuna
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, ja sekoita joukkoon maito ja salmiakkimixeri. Sekoita leivinjauhe ja jauhot keskenään, ja siivilöi muuhun seokseen,. Sulata margariini ja lisää muuhun seokseen. Sekoita hyvin. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, ja paista 225 asteessa 10-15 min.
Sulata margariini kattilassa ja sekoita joukkoon tomusokeri ja salmiakkimixeri. Kaada kuorute hieman jäähtyneen pohjan päälle, ja levitä tasaiseksi. Ripottele salmiakkirouhe kuorutteen päälle.
[haganol]
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2566 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä