10.8.2015
(n. 20 voisilmä pullaa ja 2 pitkoa)
Taikina
5 dl vettä
2 dl sokeria
1 tl suolaa
2 tl kaardemummaa
1 muna
150 g sulatettua margariinia
n. 14 dl jauhoja
Pinnalle
voita
muna voiteluun
sokeria
Mittaa leivontakulhoon kädenlämpöinen vesi, sokeri, suola ja kaardemumma. Lisää muna.
Sekoita puolet jauhoista taikinaan. Alusta taikinaa käsin vaivaamalla ja lisää margariini. Sekoita joukkoon loput jauhot.
Anna kohota noin puoli tuntia. Pyörittele pullat ja letitä pitkot ja anna kohota vielä pellillä. Paina jokaiseen pullaan kolo, ja laita siihen voita. Voitele pullat ja laita päälle sokeria. Paista pullat 225 asteisessa uunissa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä