Kinuskileipomo pulla_hiiri

Kategoria: Helpot ja nopeat,  Lapset,  Muuta makeaa Nähty 50670 kertaa
 
11.07.2015
 
Ei kommentteja

Erityisruokavaliot: Liivatteeton,  Pähkinätön

LUKIJAN RESEPTIPerinteiset letut


Nämä helpot ja nopeatekoiset letut maistuvat lähes kaikille makean ystäville. Hyvä vaihtoehto niin ilta- kuin välipalaksikin. Letuista saa myös juhlavampia koristelemalla ne esimerkiksi kermavaahdolla ja tuoreilla marjoilla.

Taikina:
4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1 tl suolaa
4 tl vaniliinisokeria
1 l maitoa
6 dl vehnäjauhoja
n. ½ dl öljyä

Voita tai margariinia paistamiseen
Riko kananmunat leivontakulhoon ja lisää joukkoon sokeri, suola ja vaniliinisokeri.

20150711_153243[1]

Lisää maito ja vehnäjauhot.

Sekoita hyvin ja kaada joukkoon öljy.

20150711_154127[1]

Anna taikinan tekeytyä jääkaapissa noin tunnin.

20150711_175218[1]

Laita pannulle rasvaa ja paista letut.
Tästä litran taikinasta tulee lettuja aika iso kasa, joten jos syöjiä ei ole paljoa, voit tehdä vain puoli annosta.

20150711_190128[1]