11.7.2015
Taikina:
4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1 tl suolaa
4 tl vaniliinisokeria
1 l maitoa
6 dl vehnäjauhoja
n. ½ dl öljyä
Voita tai margariinia paistamiseen
Riko kananmunat leivontakulhoon ja lisää joukkoon sokeri, suola ja vaniliinisokeri.
Lisää maito ja vehnäjauhot.
Sekoita hyvin ja kaada joukkoon öljy.
Anna taikinan tekeytyä jääkaapissa noin tunnin.
Laita pannulle rasvaa ja paista letut.
Tästä litran taikinasta tulee lettuja aika iso kasa, joten jos syöjiä ei ole paljoa, voit tehdä vain puoli annosta.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5606 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä