4.10.2015
Pohja:
100g kaurakeksejä
50 g margariinia
Ainekset:
1 dl kermaa
½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
100 g tuorejuustoa ( Valion Viola vaniljanmakuinen )
100 g rahkaa ( maustamaton )
1 ½ tl liivate jauhetta
3 omanaa
Sulata margariini kattilassa ja murskaa keksit. Sekoita keksimurut margariiniin ja taputtele leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuuan pohjaan.
Kuori ja pilko omenat pieniksi paloiksi. Vatkaa kerma ja sokerit vaahdoksi.
Lisää tuorejuusto ja rahka seokseen. Sekoita liivate jauhe pieneen määrään vettä ja sulata mikrossa nesteeksi.
Kaada liivate seos ohuena nauhana muuhun seokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.
Lisää omenat.
Anna jähmettyä jääkaapissa yön yli.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kinuskiemo: Kakku katosi kyllä nopeasti pöydästä, kun vieraita tuli käymään. Taidan kyllä seuraavalla kerralla koittaa liivatelehdillä, saattaisi onnistua vielä paremmin.☺
Hiituska: Kiitos huomiosta! Vahingossa oli tuo maidoton tullut painettua, mutta virhe on nyt korjattu. En olisi kyllä itse tuota huomannut.