30.7.2015
Ainekset
2 kananmunaa
½-1 dl sokeria
3-4 rkl vaniliinisokeria (maun mukaan)
2 dl rahkaa
2 dl kermaa
n. 4 dl mustikoita
Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi, ja sekoita joukkoon rahka.
Vaahdota kerma ja lisää se muna-sokeri-rahka vaahtoon.
Tee noin 1 dl:sta mustikoista mustikka sosetta.
Lisää sose ja kokonaiset marjat muuhun seokseen.
Laita pakastus rasiaan ja anna olla pakkasessa mieluiten yön yli.
Sekoita ensimmäisten 2-3 tunnin aikana noin puolen tunnin välein.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä