30.7.2015
Ainekset
200 g margariinia
1½ dl sokeria
2 munaa
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
(halutessa vaniljasokeria)
Päälle
4-5 dl mustikoita
2-3 prk (n.300 g) omavalintaista rahkaa
(esim. Valion valkosuklaa-lime rahka)
Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat joukkoon samalla vatkaten.
Sekoita jauhot ja leivinjauhe (ja vaniljasokeri) keskenään ja lisää seokseen.
Kaada leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja levitä tasaiseksi.
Ripottele mustikat päälle ja lisää rahka. Mustikat ja rahka saavat hieman sekoittua keskenään.
Tasoita pinta, ja paista 200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä