23.7.2015
(4-6 annosta)
Ainekset
2 kananmunaa
1 dl sokeria
2 rkl vaniliinisokeria
1½ dl rahkaa
2 dl kermaa
1 dl kaakaojauhetta
n. ½ dl mintun lehtiä silputtuna
2 tl minttu-uutetta
Vatkaa kananmunat ja sokerit vaahdoksi, ja lisää joukkoon rahka.
Vatkaa myös kerma vaahdoksi ja ja lisää se varovasti kananmuna-sokeri-rahka seokseen.
Mausta kaakaojauheella, mintun lehdillä ja minttu-uutteella.
Kaada seos esim. tyhjään jäätelö rasiaan ja laita pakastimeen 3-12 tunniksi.
Sekoittele ensimmäisten kahden tunnin aikana noin puolentunnin välein ja anna sitten olla yön yli pakkasessa.
Ota sulamaan jääkaappiin tai huoneen lämpöön, (jolloin sulaa nopeammin) noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Minttu uute on ostettu prismasta, ja luulisin että sitä löytyy myös muista ruoka kaupoista. Mintun lehdistä oli tosiaan päässyt mitta yksikkö unohtumaan, mutta nyt se on korjattu. Kiitos huomautuksesta !