7.11.2015
Taikina:
100g margariinia
2 dl sokeria
3 dl kaurahiutaleita
2 rkl jauhoja
1 ½ tl leivinjauhetta
1 kananmuna
Sulata margariini kattilassa, ja sekoita sillävälin kaurahiutaleet, jauhot ja leivinjauhe keskenään.
Nosta kattila hellalta, ja sekoita sinne sokeri. Sekoita kaurahiutaleseos margariinin joukkoon ja lisää kananmuna nopeasti vatkaten. Nostele taikinasta leivinpaperille pieniä nokareita, ja paista 200 asteessa 5-10 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Niinpä! Itsekin on kyllä koulussa näitä saanut tehdä ihan kyllästymiseen asti. Kyllähän ne hyviä on, mutta olisi kiva sielläkin välillä kokeilla jotain uutta. 🙂