3.8.2016
Ainekset:
200g taloussuklaata
200g margariiniä
3 munaa
2½dl sokeria
3dl vehnäjauhoja
Kuorrutus:
25g margariiniä
1dl kuohukermaa
150g taloussuklaata
1. Sulata pohjaa varten suklaa ja margariini hellalla tai mikrossa.
2. Vaahdota munat ja sokeri, lisää sitten joukkoon vehnäjauhot. Lisää vielä sulatettu margariini ja suklaa. Paista 175 asteessa noin 30 minuuttia, keskeltä puolikypsäksi. (Itse olen käyttänyt tavallista pyöreää vuokaa.)
3. Anna pohjan jäähtyä ja valmista sitten kuorrutus. (Kakku pitää kumota vuuasta tässä vaiheessa.) Kuumenna kattilassa margariini ja kerma ja lisää sitten joukkoon suklaa. Sekoittele, kunnes suklaa on sulanut. Anna jäähtyä noin puolituntia ja muista sekoitella välillä.
4. Kaada kuorrute kakun päälle ja levitä se tasaiseksi myös reunoille.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5585 tähteä
Maailman paras mutakakku
2801 tähteä
Mokkapalat
2536 tähteä
Brookies
1794 tähteä
Britakakku
1520 tähteä
Hyvä kun tarkensit, ne olivatkin päässeet unohtumaan.☺ Mutta nyt tiedot on lisätty reseptiin.