29.10.2013
Kuorrutus:
50g voita
50g taloussuklaata
4rkl vahvaa kahvia
Sulata pohjaa varten voi ja suklaa vesihauteessa. Vaahdota sokeri ja keltuaiset ja lisää vaahto voi-suklaasulaan. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää seokseen. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja kääntele taikinaan. Paista 24 cm vuoassa, 200 asteessa n. 25-30 min.
Anna pohjan jäähtyä ennen kuorrutteen lisäämistä. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa kuorrutetta varten. Lisää kahvi ja sekoita tasaiseksi, levitä kakulle. Säilytä kakkua jääkaapissa. Ripottele pinnalle tomusokeria juuri ennen tarjoilua.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kuulostaa todella hyvältä reseptiltä 🙂 eikös toi ole kostea kakku sisältä( muistelen syönneeni joskus muinoin vastaavanlaista)?