9.8.2015
2l vaniljajäätelöä (tai 1l vanilja- ja 1l mansikkajäätelöä)
raparperikiisseli
mansikoita
100g valkosuklaata
päälle
kinuskikastiketta tai valkosuklaata
Sulata valkosuklaa. Leikkaa jäätelöt pitkittäin kahtia ja aseta kaksi jätskilevyä vierekkäin. Levitä päälle raparperikiisseli ja viipaloidut mansikat. Valuta päälle ohut kerros jäähtynyttä valkosuklaata ja lisää päälle toiset jätskilevyt. Valuta niiden päälle vielä kinuskikastiketta tai valkosuklaata. Koristele nopeasti mansikoilla 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä