8.2.2015
pohja
1 dl sämpyläjauhoja
0,5 dl mantelijauhetta
50 g voita tai margariinia
1,5 rkl vettä
täyte
100g tillituorejuustoa
125g maitorahkaa
muna
100g kylmäsavulohta
30 g keitettyä parsakaalia
30g manteleita
vaja 1 tl hunajaa
0,5 tl sitruunapippuria
päälle
6 siivua juustoa
Nypi jauhot, mantelijauhe ja voi sekaisin. Lisää vesi painele voideltuihin muffinssivuokien koloihin.
Vatkaa tuorejuusto, maitorahka ja muna tasaiseksi. Pilko lohi ja parsakaali. Paahda mantelit ja hunaja pannulla. (Kun hunaja alkaa kiehua niin sitten vielä pari minuuttia, ota pois pannulta ennen kuin mantelit palaa) Sekoita täytteen ainekset ja jaa koloihin. Laita päälle juustosiivut.
Paista 200C noin 25 min. Anna jäähtyä hetken.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Mielenkiintoinen yhdistelmä! Ei voi muuta sanoa 🙂