31.12.2016
ainekset
pullataikinaa
luumu-kanelirahkaa
tähtipullan tähtien taikinaa
piparimaustetta
muna
raesokeria
Kauli pullataikina neliöksi ja levitä reilusti rahkaa molemmille puolille 1/4 matkan päähän reunasta.
Taita reunat keskelle. Mausta tähtien taikina piparimausteella (teelusikallinen tai joatin sellaista -maistele ja löydä sopiva määrä, sillä se riippuu taikinan määrästä). Muotoile siitä litteä pötkö ja laita se pullan keskelle.
Anna kohota lämpimässä paikassa puolisen tuntia, voitele munalla ja ripottele raesokeria päälle. Paista 175 asteessa n. 25-30 min. Anna pitkon jäähtyä kunnolla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Mehevän näköinen pitko! Tässähän saa samalla kertaa herkutella niin rahka- kuin tähtipullallakin. 🙂 Näppärä ja kiva idea!