3.4.2015
pohja
100g margariinia
0,5 dl sokeria
1 muna
0,5 dl Myllyn Paras kaurahiutaleita
2dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
täyte
250g maitorahkaa
2 munaa
0,5 dl sokeria
1 sitruunan mehu (n. ½ dl) ja raastettu kuori (n. 2tl)
1tlk säilykepersikoita
murukuorrutus
25g margariinia
1,5dl Myllyn Paras kaurahiutaleita
1rkl sokeria
1rkl vaniljasokeria
koristeluun appelsiinia
Vatkaa margariini ja sokeri ja lisää muna hyvin vatkaten. Sekoita joukkoon kaurahiutaleet ja jauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu. Painele piirakkavuoan (halkaisija 27cm) pohjalle.
Sekoita täyteaineet persikoita lukuun ottamatta. Viipaloi persikat ja asettele pohjan päälle. Säästä viipaleita koisteluun. Kaada täyte päälle ja asettele loput persikat ympyräksi keskelle.
Sulata kuorrutuksen margariini ja sekoita muut kuorrutusainekset sen joukkoon. Ripottele piiraan päälle. Paista 200C n. 25min. Anna piiraan jäähtyä.
[myllynparas]
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Hienoa Pomelopotku! Mahdatko peräti olla ensimmäinen joka ehtii myllyn parhaan leivonta haasteesta reseptiä laittamaan?! Tämä kuulostaa hyvältä! 🙂