15.8.2015
täyte
1 prk (185 g)vihreää pestoa
150 g fetajuustoa
2 dl maitoa
2 kananmunaa
Valmista pohja erillisen ohjeen mukaan. Esipaista pohjaa noin 10 minuuttia 200 asteisessa uunissa. Levitä pesto tasaissti pohjan päälle ja lisää pilkottu fetajuusto. Sekoita keskenään maito ja kananmunat ja kaada piirakan päälle. Lisää halutessasi pinnalle juustoraastetta, antaa hieman väriä piirakan pinnalle.
Paista 200 asteisessa uunissa 20-30 min.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä