Kinuskikumppani
Pesto-fetapiirakka
Leipomo: Pola
täyte
1 prk (185 g)vihreää pestoa
150 g fetajuustoa
2 dl maitoa
2 kananmunaa
Valmista pohja erillisen ohjeen mukaan. Esipaista pohjaa noin 10 minuuttia 200 asteisessa uunissa. Levitä pesto tasaissti pohjan päälle ja lisää pilkottu fetajuusto. Sekoita keskenään maito ja kananmunat ja kaada piirakan päälle. Lisää halutessasi pinnalle juustoraastetta, antaa hieman väriä piirakan pinnalle.
Paista 200 asteisessa uunissa 20-30 min.
Kategoriat:
Yhteisön uusimmat reseptit






Kommentit (0)
Ei kommentteja.
Tärppilista
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Suosituimmat reseptit
Chocolate Chip Cookies
5352 tassutusta
Maailman paras mutakakku
2611 tassutusta
Mokkapalat
2340 tassutusta
Brookies
1555 tassutusta
Britakakku
1368 tassutusta