1.4.2014
100 keitettyä perunaa
100 g (1,5 dl) vehnäjauhoja
100 g voita
1 tl leivinjauhetta
Muussaa keitetyt perunat (kun ne ovat jäähtyneet). Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää perunoiden sekaan. Nypi sekaan huoneenlämpöinen voi. Sekoita vain sen verran että aineet ovat sekaisin. Anna taikinan levätä jääkaapissa vähintään puoli tuntia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5607 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2541 tähteä
Brookies
1814 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiva että täällä kinuskileipomoissa esitellään ja opastetaan myös tällaisia perusjuttuja. Joillekin ne ovat kertausta, joillekin ihan uusia asioita. Kaikki hyötyvät. 🙂