1.4.2014
100 keitettyä perunaa
100 g (1,5 dl) vehnäjauhoja
100 g voita
1 tl leivinjauhetta
Muussaa keitetyt perunat (kun ne ovat jäähtyneet). Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää perunoiden sekaan. Nypi sekaan huoneenlämpöinen voi. Sekoita vain sen verran että aineet ovat sekaisin. Anna taikinan levätä jääkaapissa vähintään puoli tuntia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Kiva että täällä kinuskileipomoissa esitellään ja opastetaan myös tällaisia perusjuttuja. Joillekin ne ovat kertausta, joillekin ihan uusia asioita. Kaikki hyötyvät. 🙂