16.4.2014
200 g voita
2 dl sokeria
2 dl vispikermaa
4 dl maitorahkaa
1 kananmuna
1/2 sitruunan mehu
2 tl vaniljasokeria
3 rkl mantelirouhetta
3 rkl rusinoita
3 rkl sukaatteja
3 rkl kirsikkasuikaleita
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja lisää voisokeri-vaahtoon. Lisää joukkoon loput aineet listan järjetyksessä. Sekoita huolellisesti.
Vuoraa pashamuotti, tai jokin muu sellainen, kostutetulla harsolla ja kaada pashamassa siihen. Nosta muotti kulhon päälle ja laita jääkaappiin. Anna pashan valua jääkaapissa vähintään kolme päivää.
Kumoa pasha tarjoiluvadille ja koristele.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos vinkistä Hilloja, ehkä saan tuon jo ensi pääsiäiseksi 🙂