Kinuskikumppani
Pasha
Leipomo: Pola
200 g voita
2 dl sokeria
2 dl vispikermaa
4 dl maitorahkaa
1 kananmuna
1/2 sitruunan mehu
2 tl vaniljasokeria
3 rkl mantelirouhetta
3 rkl rusinoita
3 rkl sukaatteja
3 rkl kirsikkasuikaleita
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja lisää voisokeri-vaahtoon. Lisää joukkoon loput aineet listan järjetyksessä. Sekoita huolellisesti.
Vuoraa pashamuotti, tai jokin muu sellainen, kostutetulla harsolla ja kaada pashamassa siihen. Nosta muotti kulhon päälle ja laita jääkaappiin. Anna pashan valua jääkaapissa vähintään kolme päivää.
Kumoa pasha tarjoiluvadille ja koristele.
Kategoriat:
Yhteisön uusimmat reseptit






Kommentit (3)
Ei kommentteja.
Tärppilista
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Suosituimmat reseptit
Chocolate Chip Cookies
5352 tassutusta
Maailman paras mutakakku
2611 tassutusta
Mokkapalat
2340 tassutusta
Brookies
1555 tassutusta
Britakakku
1368 tassutusta